Glömde ta foto på kakan när den var upplagd med vaniljsås, så det fick bli ett kaka-i-låda foto.
Vansinnigt god äppelkaka!
2 dl strösocker
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
50 g smör
1 ägg
2 dl mjölk
3 äpplen i klyftor
socker&kanel
Blanda de torra ingredienserna. Fördela smöret i blandningen. Tillsätt mjölk och ägg. Häll smeten i en smörad & bröad form. Vänd äppelklyftorna i socker&kanel och tryck ner lite i smeten.
Grädda i ca 40 min i 160 grader.
3 kommentarer
Comments feed for this article
11 oktober, 2011 den 9:37 f m
J
Sen är superduper god!!!
11 oktober, 2011 den 8:53 e m
Anonym
Den menar jag ju så klart!
11 oktober, 2011 den 8:53 e m
Janet
MMM Jättegod