Jag visste det – det var längesen jag fick så många kommentarer – tack söta bloggisarläsare! ♥

Många har också undrat hur jag lyckas se så ung ut! Eller var det hur jag lyckas vara så ung i sinnet? Ja, strunt samma – här kommer iaf dagens skönhetstips till er! Förra var ju vatten – remember!! ; )

Det var så svårt att få till ett bra familjefoto *fniss*, men här är de!

Man skymtar också några fina snäckor som jag plockade i Noordwijk aan Zee förra hösten. Och lite av en halvvissen Aloe Vera. Men det viktiga är så klart själva produkterna! Jag kan erkänna att jag först föll för ordet Organic (det är ju såååå inne med organiskt, det vet ni väl sötisar!!) och sen såg jag att de också jag bra om man vill se äldre ut. First signs of ageing. Och det var ju ens högsta önskan där några tonårsår, eller hur! Och äntligen har BodyShop tagit fram en produkt just för det! : ))))) Obs att trots många förfrågningar så är denna blogg inte sponsrad – det är alltså helt utan ersättning från dem som jag rekommenderar deras produkter – unbelievable! Men SANT! : )

Här ser ni också att det funkar.

Mitt osminkade öga *läskigt att visa* läskigt nära. Oj, jag behöver nog ta en tur med pincetten! ; )  Iaf, de första små fina åldersrynkorna börjar äntligen visa sig!

Det var dagens tips till er, sötisar!